Vi på robotgräsklippare24.se skriver recensioner, ger tips och råd, samt jämför de olika robotgräsklipparna på den svenska marknaden. Vi är som avgränsningskabeln och guidekabeln till robotgräsklipparen – Vi guidar rätt.

Det finns robotgräsklippare som kostar 7-8000kr och de som kostar närmare 50.000kr. Självklart skiljer de sig i kvalité och funktionalitet. Men därmed inte sagt att den dyrare alltid är bättre. Allt beror på ditt behov och hur din trädgård ser ut. Några av de faktorer som avgör val av klippare är storlek på gräsytan, lutning och hur svårnavigerat det är i trädgården. En del vill även kunna övervaka klipparen med en app varifrån man även kan omprogrammera den. Utbudet är stort av olika robotgräsklippare så man bör jämföra och se på sitt behov innan den köps in.Det är där som vi fyller en stor funktion.

Kontakta oss genom kontaktformuläret här nedan så lovar vi att höra av oss inom 48 timmar. Oftast mycket snabbare än så! Vi älskar feedback och synpunkter på förbättring. Så tveka inte att höra av er så gör vi denna sida till Sveriges bästa guide för den som skall köpa robotgräsklippare.